Slijterij Lelystad: uitgebreide Gall&Gall slijterij – AH Voorhof

Slijterij Lelystad: Alles onder één dak

Hoe makkelijk is het als u na het boodschappen doen direct door kan lopen naar een slijterij? Bij AH Voorhof in Lelystad vindt u alles onder één dak. Zo beschikken wij over een Gall&Gall bij onze winkel.

De voordelen van de Gall&Gall Bij AH Voorhof:

  • Alles onder één dak
  • Breed assortiment
  • Hoge kwaliteitsdranken
  • Leuke cadeauartikelen
  • Persoonlijk wijnadvies

Contactgegevens

Organisatie: A.H. Vosselman Supermarkt Lelystad BV

Adres: Voorhof 12

Postcode/Plaats: 8212 CA Lelystad

Telefoonnummer: 0320 239 010

E-mailadres: info@ahvoorhof.nl

Hoge kwaliteit en uitgekiend assortiment

De slijterij van AH Voorhof in Lelystad is een Gall & Gall. Deze uitgebreide en complete slijterij heeft zich toegelegd op een uitgebreid assortiment gedistilleerde dranken uit binnen- en buitenland. Vooral de whisky’s zijn ruim gesorteerd aanwezig

Verder vindt u vanzelfsprekend in onze wijn schappen Franse, Spaanse en Italiaanse wijnen, maar ook populaire wijnen uit bijvoorbeeld Zuid-Afrika, Portugal, Argentinië, Griekenland, Chili en Australië.

Cadeau artikelen

Ook hebben we een straatje cadeau artikelen met bijvoorbeeld kistjes wijn, speciale bieren en andere cadeau ideeën. Vanzelfsprekend kunnen we dit alles leuk voor u verpakken. De medewerkers van onze slijterij hebben kennis van zaken en kunnen u derhalve van deskundig advies voorzien.

Regelmatig laten zij u op onze speciale proefavonden kennis maken met nieuwe wijnen, whisky’s, portsoorten en sherry’s. Op onze website laten we weten wanneer deze avonden plaatsvinden.

Opnemen in assortiment Slijterij LelystadAssortiment slijterij

Uiteraard is het zo dat indien u iets niet in ons assortiment terugvindt, wij onze uiterste best zullen doen dit artikel in ons assortiment op te nemen. Graag zien we u terug in onze sfeervolle slijterij.

Welke wijn past bij mijn gerecht?

Wij adviseren u graag over bijpassende dranken. In de onderstaande tabel een overzicht van een aantal gerechten met bijpassende wijnsoorten.

Slijterij bij AH Voorhof in Lelystad

Staat uw gerecht hier niet tussen of heeft u een andere vraag voor onze slijterij in Lelystad? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel. Wij adviseren u graag. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0320-239 010 of stel uw vraag via het onderstaande contactformulier.